PMU Pigmenten

Wij maken gebruik van de pigmenten van Dmtbeauty. Deze pigmenten zijn Europees REACH goedgekeurd, voldoen aan de hoogste normen en worden geproduceerd door de erkende Duitse leverancier LaBina®. 

 

Dmtbeauty pigmenten voldoen uiteraard aan de wettelijke reach regulation eisen, dus ze bevatten géén isopropyl alcohol, green7 CI 74260 of blue15 CI 74160. Het overtreft de vereisten die zijn vastgelegd in de tatoeage-voorschriften voor consumentenbescherming en de wet is aangenomen op mei 2009, waaraan alle pigmentatie schoonheidstherapeuten en tatoeëerders zich moeten houden. Deze pigmenten zijn vrij van conserveringsmiddelen en blijven ook steriel, zelfs na opening, zolang ze op de juiste manier worden bewaard in de daarvoor bestemde flessen. De pigmenten bevatten geen ijzeroxide-pigmenten. Het percentage zwaar metalen gevonden tijdens analyses liggen onder de limieten aanbevolen door de Europese Raad. Elke nieuwe batch relevante pigmentatie materialen wordt in laboratoria geanalyseerd voor maximaal 60 verschillende parameters voordat ze worden gebruikt. De resultaten van de analyses voor zware metalen, aromatische aminen en polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) zijn beschikbaar.

De Dmtbeauty pigmenten worden geproduceerd door LaBina, een top Duits bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van tatoeage- en pigmentatiekleurstoffen gedurende 30 jaar. Als officiële distributeur van zowel pigmenten als toestellen, streven zij naar een gezonde verstandhouding van permanente make-up en langdurigheid in behandelingen. 

 

VERORDENING EU 20202081 VAN DE COMMISSIE Van 14 December 2020
PDF – 850,2 KB 333 downloads