Algemene Boekingsvoorwaarden

Huisregels online boekingen behandelingen

 

1. Voorschot wordt in geen enkel geval terugbetaald. Je kan je voorschot binnen de 3 maanden gebruiken indien je minimaal 48h op voorhand je afspraak annuleert.

2. Bij annulatie/verzet vanaf 48 uur voor je afspraak ben je je voorschot kwijt.

3. Indien je niet komt opdagen en niks laat weten dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien je een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.

5. Indien je ergens anders permanente make-up hebt laten uitvoeren dien je via WhatsApp +32478186345 een foto door te sturen zodat wij kunnen zien of een cover-up mogelijk is.

6. Je betaalt het volledig bedrag en niet een bijwerking als je eerste sessie door een andere specialiste is uitgevoerd dan Demet (inclusief de specialisten die bij ons werken).

7. Heb je permanente make-up die verwijderd zou moeten worden, waardoor de behandeling niet uitgevoerd kan worden tijdens je ingeplande afspraak, ben je je voorschot kwijt (mits je geen foto’s hebt doorgestuurd via WhatsApp).

8. Heb je reeds (1 week voor je afspraak) botox of fillers laten zetten op de te behandelen zone waardoor je behandeling niet uitgevoerd kan worden op de geplande data, ben je je voorschot kwijt.

9. Indien je te laat komt wegens druk verkeer, gelieve ons te verwittigen op het nummer +32478186345. Vanaf 30 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor je je voorschot kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.

10. Bij een bijkomende behandeling binnen de 3 maanden na de eerste bijwerking, betaal je 50 euro. Dit is eenmalig geldig. Het is niet mogelijk om om de 3 maanden langs te komen voor een nabehandeling.

11. Tot 2 weken na je behandeling mag je niet onder zon of zonnebank. Gelieve je afspraak na je vakantie in te plannen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor snellere vervaging tijdens de zomermaanden.

12. De bijwerking binnen de 5 à 8 weken is enkel bedoeld voor klanten die maximaal 8 weken geleden een nieuwe behandeling hebben laten uitvoeren door Demet. Deze is niet meer bij de prijs inbegrepen vanaf 8 weken. Wij hebben het recht om deze afspraak te annuleren indien de boeking niet juist is ingepland.

13a. Bij het aanmaken van een nieuwe behandeling is de klant verplicht om de bijwerking binnen de 5 à 8 weken zelf in te plannen. Wij zijn niet

verantwoordelijk voor afspraken die niet meer gepland kunnen worden wegens volgeboekte agenda's.

14. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema's op te vullen voor aansluiting (max. 30 minuten verschuiving mogelijk).

15. Indien de gsm nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail of per sms. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.

16. Bij wimperextensions is het onmogelijk om deepliner/eyeliner/designliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen. Indien de klant met wimperextensions de behandeling wilt ondergaan, zal deze afspraak geannuleerd worden. Het voorschot wordt ingehouden ter compensatie voor de vrijgehouden uren van de specialiste.

17. Indien men een eerste afspraak voor permanente make up boekt, is het verplicht om de bijwerking bij dezelfde specialiste te boeken. Pas bij de jaarlijkse bijwerking is het mogelijk om bij een andere specialiste te kiezen. Dit geldt niet voor behandelingen bij Demet, Een bijwerkingsafspraak bij demet kan enkel geboekt worden indien de eerste sessie ook bij Demet is gedaan.

18. Permanente make-up behandelingen kunnen twee weken voor of twee weken na een Covid-19 vaccin worden toegepast. Het is niet mogelijk om een permanente make-up behandeling voor deze termijn toe te passen bij ons.

19. Wij, FMKbeauty, zijn niet aansprakelijk voor alle soorten neveneffecten die kunnen ontstaan na het zetten van permanente make-up met een Covid-19 vaccin inenting. Je bent als klant volledig zelf verantwoordelijk voor zowel het bijhouden en organiseren van deze termijnen als voor de neveneffecten die kunnen ontstaan.