Eyeliner & Designliner
Semi Permanente Make up

Vermijd dagelijkse struggles met het aanbrengen van eyeliner dankzij de nieuwe semi permanente make-up techniek voor eyeliner & designliner! Deze eyeliner wordt aangebracht met een machinale nanonaald. 

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de deepliner en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken. De designliner is de klassieke eyeliner met een wing. Dit is niet geschikt voor dames met zware oogleden.

LET OP! Bij wimperextensions is het onmogelijk om eyeliner/designliner toe te passen. Gelieve deze twee weken op voorhand te verwijderen.


Wat zijn de prijzen voor de eyeliner/designliner behandeling?

 

Eyeliner Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
€350 €100
Eyeliner Boven- en Onderogen Nieuwe afspraak Eerste bijwerking 5 à 8 weken
€400 €100
Designliner Nieuwe afspraak Bijwerking 5-8 weken
€400 €100
Designliner Boven- en Onderogen Nieuwe afspraak Bijwerking 5-8 weken
€450 €100

Hoe verloopt deze behandeling?

De specialiste bespreekt samen met jou al je wensen en geeft advies, dan begint ze met het voortekenen. Hierbij meet ze alles aan de hand van verschillende meetinstrumenten om zo de ideale vorm te bekomen die bij jouw gezicht past. Indien je nog opmerkingen hebt, worden deze aangepast tot de kleur en vorm naar wens is.

Indien je akkoord gaat, begint ze aan de behandeling. De behandeling zelf duurt gemiddeld 1u30 - 2u. We proberen stipt te werken en meestal lukt dat, maar soms kan de behandeling meer tijd vragen dus hou ermee rekening bij je dagplanning dat we zouden kunnen uitlopen.

Wij zijn meestal drie tot zes maanden op voorhand volgeboekt waardoor consultatiegesprekken niet haalbaar zijn. Voor persoonlijk advies in verband met de eyeliner/designliner mag je ons altijd contacteren via onze whatsapp service +32 499 22 68 42 door een foto door te sturen van je ogen.

Let op, indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Is een eerste bijwerking noodzakelijk?

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. Zonder de bijwerking zal de eyeliner/designliner maximaal drie maanden zichtbaar zijn. Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de eyeliner/designliner, na het bijwerken vervaagt 30 procent.

Let op: Je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van de eerste bijwerkingsafspraak binnen 5-8 weken na de eerste behandeling. Boek je bijwerkingsafspraak meteen na het boeken van de eerste behandeling zodat je zeker bent van een plekje tussen de 5-8 weken na de eerste behandeling. Eerder dan vijf weken bijwerken is niet mogelijk omdat de oogleden dan nog niet genezen zullen zijn.

Als het niet lukt om voor de bijwerkingsafspraak binnen de 5-8 weken te komen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling maar dan betaal je een extra van 50 euro omdat de specialiste meer tijd dan gewoonlijk zal nodig hebben voor de behandeling.

 

Hoe verloopt het genezingsproces van de eyeliner/designliner?

Dag 1-3: zeer donker

Dag 4-10: kans op vervaging

Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien

Dag 29-35: licht kleur te zien

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar


Na de eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat

Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat

 

Hoelang gaat de eyeliner/designlinermee?

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat toepassen, ooit permanente make-up hebt gehad.

Zeer vette huid: tot 6 maanden
Vette tot normale huid: 10-14 maanden
Droge tot zeer droge huid: 18-24 maanden

Let op, na 24 maanden geldt het reguliere tarief voor een nieuwe behandeling.

 

Kan ik deze behandeling laten uitvoeren als ik recent een Covid-19 vaccin heb gehad?

De eyeliner/designliner behandeling kan niet worden toegepast indien je bent ingeënt met een Covid-19 vaccin, twee weken voor of twee weken na een (semi) permanente make-up behandeling. Als je een Covid-19 vaccin hebt gehad, dien je dan minstens twee weken te wachten voordat je deze behandeling kan laten toepassen. Indien je een permanente make up behandeling hebt gehad, dien je ook twee weken te wachten voordat je kan worden ingeënt met een Covid-19 vaccin.

 

Kan deze behandeling bij iedereen toegepast worden?

De eyeliner/designlinerbehandeling kan niet toegepast worden bij zwangere dames, hepatitiespatiënten, diabetespatiënten, patiënten die hart- en vaatziekten hebben en personen die bloedverdunners innemen. Tussen het gebruik van Roaccutane en het toepassen van de ze behandeling zouden er vier weken tussen moeten zitten. Ook dames met zware oogleden kunnen deze behandeling niet ondergaan vanwege afwijkende resultaten.

 

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?

Enkel eerste paar uur (max. 1 dag) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zelden voor.

 

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling?

 • Een week lang géén watercontact
 • Tot 24 uur niet aan de ogen komen
 • Geen wimperextensions of mascara gebruiken voor de behandeling
 • Indien de ogen korsten vormen, deze niet ervan af halen

 • Géén bloedverdunners innemen
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de oogleden, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

 

Is het mogelijk om eyeliner/designliner te laten toepassen als je reeds (semi) permanente make-up hebt?

Als je reeds (semi) permanente make-up hebt, dien je eerst een foto hiervan door te sturen via onze WhatsApp service. Als we de foto hebben ontvangen, zullen we je adviseren over de mogelijkheden.